ساب زدن اپوکسی

  • -
ساب زدن اپوکسی

ساب زدن اپوکسی

Category : کفسابی

ساب زدن اپوکسی : پیشرفت بشر در ساخت ابزار آلات جدید و کاربردی از یک سو ، ورود هنرمندان به عرصه های مهارتی دیگر از جمله معماری یا طراحی دکوراسیون داخلی از سوی دیگر ، غلیان و جوشش ذوق و سلیقه بسیاری از افرادی که در یک زمینه تخصص دارند (مثلاً سیم کشی ، لوله کشی ، بنایی و …) در پی آن ، تمایل بشر امروز به بهره مندی از خدمات و محصولات منحصر بفرد و صد البته جریان آزاد اطلاعات که سبب شده است کوچکترین فعل و انفعالات – ولو بی اهمیت – در کسری از ثانیه از گوشه ای از دنیا به گوشه دیگر آن مخابره شود سبب شده است تا امروزه حتی در زمینه مسائلی به ظاهر کم اهمیت مانند پرداخت سطوح افقی ، چینش یا فرآوری پوشش کف ، بهبود شرایط داخلی یک خانه و استفاده از مواد و محصولاتی جدید شاهد تغییرات محسوسی نسبت به گذشته باشیم .

یک مثال جذّاب

در همین رابطه چندی پیش ویدئویی از یکی از همین افراد می دیدم که با جمع آوری هزاران سکه فلزی سطح آشپزخانه منزل خود را فرش کرده و سپس با تزریق رزین اپوکسی بر روی آن لایه ای شیشه ای بر روی سکه های مذکور به وجود آورد . این عمل که مصداق همین ترکیب هنر ، مهارت ، استفاده از مواد و ترکیبات نوظهور ، الهام گرفتن از ایده های موجود در سراسر جهان و همچنین ذوق و سلیقه فرد می باشد ، اثبات می کند که حرکت با تحولات یک کسب و کار و به روز بودن تا چه حد می تواند در خلق آثار چشم نواز ، ساختار شکن و بی بدیل تأثیرگذار باشد .

در همین رابطه می توان اپوکسی را به عنوان نماینده مواد شیمیایی و تازه وارد در صنعت راه و ساختمان ، معماری و شهرسازی ، ماده ای پلیمری معرفی کرد که پس از پخش و خشک شدن روی یک سطح ، ساختاری شیشه ای گرفته و علاوه بر شفافیت زیاد دارای استقامت ، ضربه پذیری و زیبایی زیادی نیز می باشد . حفاظت از سطح در برابر سایش و خراش ، یکدستی محض بدون کوچکترین درز و شکاف ، مقاومت مکانیکی بالا ، مقاومت شیمیایی مثال زدنی در برابر مواد شیمیایی و پروسه تمیزکاری بسیار آسان آن سبب شده است تا اپوکسی نه تنها در خانه های مسکونی ، ادارات ، فروشگاه ها ، مراکز درمانی و … مورد استفاده قرار گیرد ، بلکه در محیط های صنعتی مانند خط تولید کارخانه ها یا حتی پارکینگ های عمومی و پرتردد نیز مصرف شود .

سطوح پذیرای این ماده کدامند ؟

اپوکسی قابلیت اعمال شدن روی سنگ (سنگسابی) ، بتن و موزاییک را دارد ، به همین دلیل با ساختار سنتی سطوح افقی خانه های ایرانی هم همخوانی داشته و به همین دلیل موجب رونق کسب و کار مجموعه هایی که در این امر متخصص و مجرّب هستند شده است .

ساب زدن اپوکسی

با گذر از تعریف مزایای اپوکسی و استفاده از آن در کف ساختمان ها ، باید گفت که هیچ محصولی را نمی توان یافت که به صورت قطعی و بی عیب و نقص بتواند از سطوح مذکور محافظت کند . به عبارتی دیگر هر کفپوشی را که می بینیم دارای مزایا و معایبیست که به درخواست کارفرما ، نظرات کارشناسانه طراح ، معمار یا کفساب و همچنین بودجه آنان انتخاب می شود .

با عنایت به این توضیحات باید گفت که اپوکسی کفپوشی گرانقیمت محسوب می شود ( که همین امر به لزوم کفسابی اپوکسی و رسیدگی مستمر به آن دلالت دارد) ، در مواردی که مواد و ترکیبات اولیه آن به خوبی ساخته نشده باشد از انعطاف کمی برخوردار بوده و به ترمیم شکستگی ها نیاز دارد (که باز هم ساب زدن اپوکسی به پر کردن فضاهای خالی و تعمیر ترک یا رد شکستگی ها کمک می کند) و در صورت قرار گرفتن در برابر نور خورشید تغییر رنگ داده و شفافیت خود را از دست می دهد (که چنانچه خسارات وارده به آن زیاد و عمقی نباشد ، با ساب زدن اپوکسی قابل ترمیم است ) .

سابزنی تخصصی اپوکسی و رزین

سطوحی که با اپوکسی و مواد رزینی پوشانده می شوند ، با فرض داشتن نقشی سه بعدی یا طرحی چشم نواز که نمونه های آن را به کرّات دیده ایم ، عموماً از 3 لایه تشکیل می شوند که حداقل 2.8 و حداکثر 3.2 میلیمتر ضخامت دارند . در چنین ساختاری ساب زدن اپوکسی که عملی تخصصی و حساس به شمار می رود ، با مورد خراش دادن لایه نهایی یا رویه ناخنک های احتمالی را صاف کرده ، خش یا خطوطی که روی آن به وجود آورده را پاک کرده ، ترک های احتمالی را با کمک رزین ثانویه ترمیم نموده و نهایتاً در صورت هموار نبودن سطح ، آن را کاملاً صاف ، تراز و یکسان می کند .

در همین خصوص می توانید پس از برقراری ارتباط با کارشناسان مجموعه کفسابی نعمت زاده به صورت تلفنی یا درج نقطه نظرات خود در ادامه ، سوالات خود را مطرح نموده و اطلاعات تکمیلی و مورد نیازتان را دریافت نمایید .