
نماشویی با طناب
Category : نماشویی
نماشویی با طناب : یکی از روش هایی که عموماً در عملیات شستشوی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد نماشویی با طناب است که در ادامه به توضیح جزئیات آن خواهیم پرداخت . امروزه با افزایش روز افزون جمعیت ، سرعت ساخت و ساز انواع و اقسام ساختمان های اداری ، تجاری و مسکونی نیز افزایش یافته و روز به روز بر تعداد آپارتمان ها و ساختمان های جدید الاحداث افزورده می شود. علاوه بر این هزاران ساختمان دیگر نیز وجود دارند که با سن و سال های مختلف در شهرهای کوچک و بزرگ بنا شده اند. اما چه ضرورتی برای نماشویی ساختمان ها وجود دارد ؟
ضرورت نماشویی ساختمان
ما به طور ذاتی علاقه مندیم که خود و تمام لوازمی که مربوط به زندگیمان می شود را هر چند وقت یک بار شسته و یا به نوعی تمیز کنیم و ظاهر آلوده و کدر آن را از بین ببریم. به عنوان مثال افرادی که دارای خودرو هستند هر زمان که مشاهده کنند ماشین آنها ظاهری کثیف و آلوده پیدا کرده است اقدام به شستشوی آن می کنند ، زیرا به طور ذاتی این موضوع در نهاد ما گنجانده شده است که تحمل آلودگی ظاهری را نداریم و تلاش می کنیم تا ظاهری بهتر به لوازم و وسایل خود بدهیم. در مورد محل زندگی نیز موضوع به همین شکل است و عموماً وقتی در منزلی زندگی می کنیم تمام تلاش خود را برای تمیز نگه داشتن داخل آن انجام می دهیم ؛ این کارها می تواند شامل جارو کردن منزل ، طی کشیدن کف و دیگر کارهای نظافتی باشد. اما موضوعی که در این میان مطرح است این مطلب می باشد که در مورد فضای خارجی منزلمان چه کاری انجام می دهیم؟ آیا نظافت داخلی به تنهایی برای زیبا به نظر رسیدن یک ساختمان کافی است؟ آیا نمای بیرونی و زیبایی آن تاثیری در زندگی ما نخواهد داشت ؟
ساختمان های متعددی وجود دارند که از ابتدای ساخت تا به حال هیچگونه نظافتی بر روی نمای آنها انجام نگرفته است. تصور کنید یک ساختمان نوساز پس از گذشت سالها و گذر از انواع و اقسام عوامل محیطی مانند باران ها ، طوفان ها، تابش مستقیم نور خورشید و همچنین عوامل دیگری مانند آثار حشرات، پرندگان و دیگر جانداران تا چه حد می تواند تغییر کرده و ظاهر زیبای روز اول را از دست داده باشد. در چنین مواقعی روش هایی مانند نماشویی با طناب است که می تواند دوباره زیبایی ظاهر روز اول ساختمان را به آن برگرداند.
نماشویی ساختمان با طناب
نماشویی ساختمان روش های مختلفی دارد که بر اساس شرایط خاص هر بنا ، نوع خاصی از آن انتخاب می شود. این انتخاب توسط کارشناس نماشویی انجام می گیرد که بر اساس عوامل مختلفی مانند امکانات موجود در ساختمان ، مقدار فضای موجود در اطراف ساختمان ، میزان آلودگی موجود بر روی نما و عوامل دیگری از این دست تعیین می شود. یکی از روش های این کار همانطور که گفتیم شستشوی نما با استفاده از طناب می باشد که اکنون آن را بررسی می کنیم .
برای شروع نماشویی ساختمان با طناب ابتدا اقدامات اولیه ای که برای هر نوع از نماشویی باید انجام گیرد توسط کارشناس این کار صورت می گیرد. پس از آن پرسنل شرکت به پشت بام ساختمان مورد نظر رفته و کار را آغاز می کنند. نماشویان در پشت بام ساختمان مورد نظر ، محل ثابت و محکمی را برای بستن طناب های کار پیدا می کنند . وقتی این محل پیدا شد و از طرف کارشناس نماشویی مورد تایید قرار گرفت برای شروع نماشویی با طناب پرسنل شرکت طناب ها را به آن نقطه بسته و سپس تجهیزات ایمنی مورد نیاز را دور بدن خود به روش های خاص ، اصولی و استاندارد می بندند. پس از این کار آنها از همان بالا با تکیه به طناب هایی که مأمن نگهداری انواع فرچه ، دستمال ، سطل و نازل های آب پاشی می باشد بر روی جداره های خارجی ساختمان آویزان می شوند ، به نحوی که روبروی آنها نمای ساختمان قرار داشته باشد. پس از آن این افراد کار خود را رسماً آغاز می کنند و با روش هایی مثل آب فشار قوی و یا مواد شوینده مختلف اقدام به شستشوی نمای ساختمان می کنند. این روش یکی از معمول ترین راه های انجام نماشویی ساختمان است اما روش های دیگری نیز برای این کار وجود دارد که به عنوان مثال می توان به استفاده از داربست اشاره کرد ، روشی که در یادداشت های قبلی کفسابی نعمت زاده در مورد آن به تفصیل صحبت شده است .