کفسابی سرامیک

  • -
کفسابی سرامیک

کفسابی سرامیک

Category : کفسابی

شاید با شنیدن اصطلاح کفسابی سرامیک تعجب کنید ، چرا که استفاده از کفسابی برای این مصالح سبب نابودی ان ها خواهد شد ، در اینجا باید خاطرنشان کرد که آنچه به ذهن شما خطور کرده است تنها یکی از روش های کفسابی است که بیشتر در مورد سنگ ها کاربرد دارد (سنگسابی) اما کفسابی در کل با ضخامت های مختلفی روی سطوح انجام می شود . اگر جنس کف ساختمان شما سنگ باشد و در ضمن آلودگی های زیادی را هم به خود گرفته باشد ، مجبور خواهید شد تا با چندین مرحله کفسابی با ضخامت های مختلف سطح را به حالت اولیه خود برگردانید .  ولی زمانی که سطح شما حساس تر باشد کفسابی کاملاً متفاوت خواهد بود که کف سابی روی سرامیک جزء همین موارد است .

سرامیک ها مانند سنگ نیستند که بتوان آن ها را به صورت خام از طبیعت تهیه کرد و طی چند مرحله برش مورد استفاده قرار دارد ، آن ها مواد ساخت دست بشر هستند ، گرچه انسان در ساخت آن ها از مواد طبیعی استفاده می کند ولی آن ها را به صورت خام در طبیعت نمی توان یافت . نام سرامیک برگرفته از کلمه یونانی keramikos به معنای سفالگری است . سرامیک ها از دو قسمت تشکیل می شوند بخش سفالی و لعاب . بخش سفالی که دارای تخلخل زیادی است به عنوان پایه سطح لعابی استفاده می شود . در ابتدا بخش سفالی را می سازند و سپس لعابی از جنس شیشه و در ترکیب با رنگ ها و طرح های مختلف را روی آن قرار می دهند . در مرحله پایانی تنها کافیست که سرامیک ها را در معرض حرارت بالا قرار داد تا شکل بگیرند . محصول حاصله مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و مواد مختلف از خود نشان می دهد . با تمام مزیت های گفته شده باید به یک نقطه ضعف در مورد آن ها اشاره کرد ؛ آن ها ضخامت کمی دارند . اگر با شیئی نوک تیز بر سطح آن ها فشار بیاورید ، خواهید دید که دچار ترک می شوند ، بنابراین در کفسابی آن ها باید مراحل زیادی را حذف نمود و تنها به چند مرحله بسنده کرد .

تمامی کفسابی ها در سه مرحله انجام می گیرند حتی در بعضی از آن ها مرحله سوم را تا 12 بار نیز تکرار می کنند تا سطح درخشندگی لازم را پیدا کند . در مورد کفسابی سرامیک‌ ها به مراحل یک و دو که شامل سایش یک تا دو میلی‌متری سطح هستند هرگز نیاز پیدا نخواهیم کرد ، بنابراین برای آن ها باید جایگزینی تعریف کنیم ، بهترین جایگزین کفشویی است .

در ابتدا سطح سرامیک را با آب و مواد شوینده معمولی شستشو می دهیم تا برخی از آلودگی های سخت شده آن را جدا کنیم و سطح تمیزی نسبی را پیدا کند . برای زدودن آثار به جا مانده از مصالح ساختمانی نمی توانید از دستگاه کف ساب روی آن ها استفاده کنید ؛ بلکه باید با کاردکی فلزی و با احتیاط آن ها را حذف کنید . بعد از حذف و مرحله شستشو ، بعد از اینکه سطح کاملاً خشک شد ، کار دستگاه کف ساب شروع می شود . در این مرحله باید از نرم ترین لقمه ها به این منظور استفاده کنید . دستگاه را روی دور کند قرار داده و سطح را با آرامی ساب بزنید . این کار شاید زمان زیادی را از شما بگیرد ولی قطعاً از نتیجه آن شگفت زده خواهید شد . از آنجایی که سرامیک به خاطر ساختار خاص خود بر خلاف سنگ نمی تواند آلودگی های زیادی را به خود جذب کند ؛ با اتمام این مرحله از کفسابی شما باید به نتیجه مورد نظر دست پیدا کرده باشید . در صورتی که مشتری از کفسابی سرامیک تا این مرحله رضایت نداشته باشد ، متخصصین با استفاده از لقمه های ایتالیایی روی خواهند آورد . این لقمه ها حداکثر درخشندگی و براقی را برای سطوح به ارمغان می آورند و سطح را کاملاً تمیز خواهند کرد . در پایان باید گفت که کفسابی سرامیک بیشتر در مکان های پر رفت و آمد که کف آن‌ها از این مصالح پوشیده شده است انجام می شود ، هرچند در حال حاضر کفسابی سرامیک برای منازل نیز استفاده می شود .